Založ si blog

Prečo diskriminujú nás bielych na úkor všelijakých menšín? Prečo nás urážajú a ponižujú?

Prečo nám siahajú na našu ľudskú dôstojnosť? Prečo je takmer neprípustné vyjadrovať svoju hrdosť na príslušnosť k slovenskému národu a slovanským národom. Prečo sa potiera spolupráca rovnoprávnych a rovnocenných európskych národov? Prečo majú byť odstránené?

Biela kresťanská Európa vybudovala najvyspelejšiu, kedysi aj sebavedomú civilizáciu. Lenže toto sebavedomie Európanov vôbec nehrá do karát mocenských elít, ktoré sa snažia nastoliť  totalitu nového svetového poriadku NWO, čiže globálny fašizmus.  Ich dlhodobý cieľ nášho zotročenia v súčasnosti naberá na grádoch. Dalo by sa povedať – kulminuje.

Ak by sa ľudstvo uvedomilo a pochopilo, že stačí odstrániť od moci a bohatstva malú hŕstku vyvolených, vládnucich nad financiami, ktorá ženie do otroctva celý svet, mohli by sme začať písať novú históriu – históriu slobody a bratstva medzi národmi. Toho sa najbohatšia a najmocnejšia menšina najviac bojí, lebo je málo početná, a tým aj zraniteľná. Avšak vďaka kontrole nad financiami má v rukách nástroj, ako nás ovládať, terorizovať, ochromovať a realizovať svoje zlovestné zámery a plány.

Stratégiu nášho totálneho ovládnutia a zotročenia realizuje nasledujúcimi spôsobmi:

demoralizáciou a degradáciou našej ľudskej dôstojnosti – propagovaním zvrhlého životného štýlu, zdanlivej sexuálnej slobody a sexuálnych zvráteností, násilia, kultúry braku, morálneho bahna, spochybňovaním rodinného života a kresťanských morálnych hodnôt, paralyzovaním samotného kresťanstva, ktoré takmer úplne podľahlo liberalizmu a úspešne smeruje k svojmu zániku aj vďaka antipápežovi Františkovi s jeho anticirkvou, zradcovi kresťanstva, oddanému sluhovi mocenských elít nastoľujúcich totalitu NWO,

riadenou migráciou moslimov  s cieľom odstrániť európsku kultúru a  zdecimovať pôvodne európske obyvateľstvo jeho prečíslením kultúrou s vysokou pôrodnosťou, s nenávistnou a vražednou ideológiou islamu, pričom biele obyvateľstvo je zotročované nutnosťou vytvárania vysokých sociálnych výhod pre bezprácny život migrantov, stimulujúc ich populačný bum,     

degradáciou vzdelania  a školstva „vychovať“ nevzdelané, tupé, ohlúpnuté, a tým ľahko ovládateľné a manipulovateľné obyvateľstvo. Úroveň školstva prudko klesá, do školských osnov sa vnášajú zvrátené témy sociálneho inžinierstva demoralizujúce a otupujúce mládež.

terorom diktátu akýsi práv či nadpráv všelijakých menšín.

Cieľom diktátu nadpráv menšín je ponížiť, pokoriť a oslabiť bielu populáciu v Európe a USA, následne ju zdecimovať až zlikvidovať. Deje sa to hlavne pomocou pretláčania ideológie sociálneho inžinierstva,  v ktorého jadre je ideológia multikulturalizmu,  rodovej rovnosti a LGBTI.

V multikulturalizme pod zámienkou vzájomného obohacovania sa kultúr ide predovšetkým o likvidáciu vyspelej európskej kultúry a jej nahradenie kultúrou islamu. Pod akoby ušľachtilou zámienkou pomoci občianskymi vojnami postihnutému obyvateľstvu moslimských krajín (vieme kto ich vyvolal a s akým zámerom), či vyhladovaným Afričanom  chcú nastoliť totalitu superštátu – islamsko-fašistického kalifátu a uskutočniť našu postupnú genocídu. Nás obviňujú z rasizmu súčasne páchajúc na nás jeho oveľa horšiu formu – genocídnu. Uprednostňovaní sú migranti pred domácim obyvateľstvom a stimulované je ich násilné a vražedné správanie.

V USA sa rozmohlo teroristické hnutie BLM, ktoré hlása, že životy čiernych majú cenu, kým životy bielych nie, lebo výrok, že životy všetkých majú cenu je perzekvovaný ako rasistický. Je provokované beztrestné násilie čiernych voči bielym. Príkladov je neúrekom. Najnovšie vodička, černoška, zdá sa, že úmyselne zrazila na prechode a zabila bieleho chlapca, ktorý prechádzal na zelenú. Keď sa rozbehlo vyšetrovanie, tak sa silno ohradila, že je na nej páchaný zločin rasizmu, a vyšetrovanie bolo uzavreté bez jej obvinenia.

V ideológii rodovej rovnosti pod zámienkou, že práva menšín sú utláčané, nastoľujú teror voči zatiaľ väčšinovému bielemu obyvateľstvu. V niektorých štátoch USA pod vládou demokratov, ale aj európskych,  sa už v nižších triedach vyučuje, že ľudí netreba označovať ako muž, žena, otec, mama, brat sestra, chlapec, dievča, že je to nesprávne, sexistické, že správne je len neutrálne označenie – človek, rodič, súrodenec, dieťa,…. Vo vyšších triedach sú zavedené kurzy výučby homosexuálneho správania a motivačné kurzy k hláseniu sa k transrodovej (transgender) identite.

Bielym sa v USA vnucuje pocit viny pred ostatnými menšinami, hlavne Afroameričanmi ako potomkami čiernych otrokov kedysi dávno utláčaných bielymi. Matematika je vyhlásená za rasistickú, lebo v nej dominujú  bieli žiaci nad čiernymi, a tak sa rozhodlo, že v nej už neplatia presné výsledky, ale akýkoľvek výsledok sa považuje za správny. Zaviedli pojem „systémový rasizmus“, v zmysle ktorého sú bieli rasistami už len tým, že sú bieli. Je zakázané hlásať, že všetky rasy majú rovnaké práva, lebo bielym sa, vraj právom, upierajú.

Korunu anti-belošskému rasizmu nasadil návrh zákona (Senate Bill 619) v americkom štáte Oregon, v ktorom sa požadujú reparácie potomkom černošských otrokov – stačí preukázať, že medzi vašimi predkami bol nejaký otrok, že aspoň desať rokov sa identifikujete  ako Afroameričan, máte aspoň 18 rokov a aspoň 2 roky žijete v Oregone, a bude vám priznaná každoročná odmena 123000 USD/rok do konca života. To znamená, že bieli budú drieť, aby čierni si žili bezprácne ako králi. Samozrejme, že to vyvolá veľkú búrku nevôle medzi bielym obyvateľstvom, ktoré sa bude húfne sťahovať do štátov spravovaných republikánmi a Oregon zakrátko skrachuje. Takto sa aj USA rozpadnú.  

Takýmto ponižovaním a urážaním  provokujú občanov k neuváženým krokom či vyhláseniam, aby ich následne mohli obviňovať a perzekvovať za údajný rasizmus, xenofóbiu, homofóbiu, islamofóbiu, rusofilstvo, slovanofilstvo, fašizmus, extrémizmus, …

Rozoštvávajú nás navzájom, aby sme sa medzi sebou hrýzli a oni podľa hesla „rozdeľuj a panuj“ nás ľahko ovládali. Keďže vyhrocujú situáciu do krajnosti, pohár trpezlivosti raz pretečie, národy sa vzbúria a v silnejúcom národnooslobodzovacom hnutí zmetú svojich utlačovateľov tam, kam patria, poženúc ich pred súdne tribunály za zločiny proti ľudskosti.

Ich správanie voči nám je hrubou urážkou našej ľudskej dôstojnosti. Chcú nás zbaviť akéhokoľvek duchovného pokrmu, aby nás mohli kŕmiť len svojimi odpornými neoliberálnymi zvratkami. Kým na nás váľajú tony bahna a špiny, na akékoľvek menšiny (lebo aj oni sú menšinou) sa nesmie povedať ani jedno krivé slovo. Akým právom nám otĺkajú o hlavu, že utláčame homosexuálov či iných sexuálnych deviantov, keď je nám všetkým úplne ľahostajný ich sexuálny život? Prečo sa tak derú do popredia a útočia na nás? My ich nechávame na pokoji, tak nech nechajú aj oni nás a nepretláčajú svoje zvrátené amorálne hodnoty našej mládeži!

Vsadili na primitivizmus a degradáciu človeka, a preto prehrajú, lebo nepodarilo sa im rozvrátiť a ovládnuť Rusko, ktoré vsadilo na školstvo, vzdelávanie obyvateľstva a povznášanie ľudskej dôstojnosti, a tým sa stáva svetlým majákom pre ostatných hodným nasledovania.

Nedovoľme, aby ponižovali našu ľudskú dôstojnosť, k čomu zneužívajú okrem iného aj nimi rozpútaný covid-teror. Vzoprime sa! Vítajte medzi nami: https://longinus78.webnode.sk/

PK

Vaša prehra sa blíži. Odstúpte! Protestný míting v Prešove.

02.06.2021

Veľkohubé vyhlásenie Matoviča o tom, že vstúpite do dejín ako najlepšia vláda v histórii Slovenska sa stáva realitou, ale len z polovice. Áno, vstúpite do dejín, ale ako najhoršia, najneschopnejšia a najzločinnejšia mafiánska liberálno-fašistická banda. Ak by na Slovensku nebola žiadna vláda, situácia by bola omnoho lepšia než je v súčasnosti pod [...]

Za zločiny proti ľudskosti sa budete zodpovedať! Vaša prehra sa blíži!

05.05.2021

Je najvyšší čas naliať si čistého vína, vyložiť karty na stôl a jasne pomenovať, kto je úhlavným nepriateľom nielen Slovenska, ale aj ostatných európskych národov a civilizácie, kto vedie proti nám hybridnú vojnu na všetkých frontoch a usiluje o naše totálne zotročenie s následnou genocídou. Nie je to nik iný, ako globálny parazit – úzka [...]

Globálny parazit je pohoršený nad správaním Ruska

14.04.2021

Globálneho parazita s hlavnou centrálou v Londýne veľmi tlačí topánka. To ho donútilo kolosálnym volebným podvodom ukradnúť prezidentské voľby v USA a dosadiť k moci svojich kumpánov, ktorých Trump nazval washingtonským močiarom, ktorý treba vysušiť. Vďaka svojmu primitivizmu globálny parazit vedie USA k rozpadu a krachu. Situácia sa [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 45655x
Priemerná čítanosť článkov: 3044x

Autor blogu

Kategórie