Založ si blog

Globálny parazit je pohoršený nad správaním Ruska

Globálneho parazita s hlavnou centrálou v Londýne veľmi tlačí topánka. To ho donútilo kolosálnym volebným podvodom ukradnúť prezidentské voľby v USA a dosadiť k moci svojich kumpánov, ktorých Trump nazval washingtonským močiarom, ktorý treba vysušiť.

Vďaka svojmu primitivizmu globálny parazit vedie USA k rozpadu a krachu. Situácia sa neustále zhoršuje, hlavne v „demokratických“ štátoch, kým štáty na čele s republikánmi odmietajú plniť skazonosné prezidentské nariadenia a výnosy. Parazit vie iba parazitovať, avšak pole jeho parazitovania sa zužuje, a to ho núti „konať“. Pred 7 rokmi zorganizoval fašistický prevrat na Ukrajine s tým, že tá sa stane jeho nástupiskom na Rusko. Lenže Rusko mu vyfúklo spod nosa mimoriadne dôležitý strategický bod – Krym a samo tam upevnilo svoje vojenské pozície. A navyše značná časť Donbasu sa vymkla spod kontroly fašistickej chunty v Kyjeve. Taká drzosť! No nie je to na šľak trafenie? 

Krvácajúca Ukrajina, z ktorej vysali takmer všetku miazgu, už nie je schopná vyvolať útokom na Donbas či Rusko veľký vojnový požiar, ktorý je pre globálneho parazita jednou z posledných nádejí na vlastnú záchranu a prinavrátenie si bývalých mocenských pozícií vo svete. A tak sa rozhodol stoj čo stoj tomu napomôcť. Začal sústreďovať vojenskú techniku a vojakov NATO a USA na Ukrajine. Len cez Slovensko už smerovalo na východ okolo 129 konvojov. Veď oni tam idú len nacvičovať svoje „mierumilovné“ aktivity v rámci siedmych spoločných vojenských cvičení armád NATO s armádou Ukrajiny. Veľmi ich totiž trápi územná celistvosť Ukrajiny, a tým aj potreba prinavrátenia Krymu a Donbasu (že ich tá celistvosť netrápila, keď odtrhli Kosovo od Srbska!). V tomto duchu tlačia na Zelenského, aby sa vrhol do boja, v ktorom ho vraj podporia.  

Lenže Rusi nenechávajú nič na náhodu a na svojich západných hraniciach s Ukrajinou, ako aj v Čiernom mori, sústreďujú značné vojenské sily, ba až celú armádu. Navyše rozbehli diplomatickú vojnu, keď dali najavo, že útok Ukrajiny na Donbas bude pre Ukrajinu znamenať koniec jej existencie v súčasnej podobe.  Celý Západ na čele s globálnym parazitom je pobúrený. Čo si to Rusi dovoľujú sústreďovať svoje vojenské sily pozdĺž hraníc s Ukrajinou! Čo na tom, že to robia na svojom území a oni na cudzom? Žiadajú od Rusov odpoveď, čo to má znamenať? Prečo sa nesprávajú transparentne? Okamžite nech stiahnu svoje vojská do vnútrozemia, aby neprekážali splniť „mierovú“ misiu prinavrátenia územnej celistvosti Ukrajiny! A drzá odpoveď Rusov: „Len sa opovážte vyvolať vojnový požiar, tak v ňom zhoríte, pričom v prvom rade budú zlikvidované centrá prijímania vašich strategických vojenských rozhodnutí!“

Chudáčik náš globálny parazit! Čo si teraz počne, keď Rusi sú takí zlí a drzí? Vojnový požiar cudzími (slovanskými) rukami potrebuje vyvolať stoj čo stoj, ale čo ak v ňom zhorí ja on sám?  Veď veliteľské stanovištia NATO na Ukrajine sú pod drobnohľadom ruských kalibrov z Čierneho mora a  skvelá skúsenosť ich  úspešného použitia v Sýrii je silnou výstrahou.

Náš globálny parazit, nakoľko je bohatý a podlý, natoľko je primitívny a hlúpy. Doviedol USA a Európu na pokraj kolapsu a sebazničenia, a teraz nevie, kam z konopí. Vidí už len jedinú cestu z vlastnej pasce – ťaženie na východ, na Rusko (Drang nach Osten).

Čo vo svojom zúfalstve spraví? Vypustí na nás ešte nebezpečnejší vírus, či pod falošnou zástavou zhodí na Ukrajinu atómovú bombu alebo zostrelí lietadlo obviniac z toho Rusko, alebo čo? Dá sa od neho čakať akákoľvek podlosť. Preto ho treba čím skôr eliminovať, aby už konečne prestal škodiť ľudstvu! Toto by malo byť hlavným cieľom národnooslobodzovacieho hnutia celých národov!

Peter Kohút

Vaša prehra sa blíži. Odstúpte! Protestný míting v Prešove.

02.06.2021

Veľkohubé vyhlásenie Matoviča o tom, že vstúpite do dejín ako najlepšia vláda v histórii Slovenska sa stáva realitou, ale len z polovice. Áno, vstúpite do dejín, ale ako najhoršia, najneschopnejšia a najzločinnejšia mafiánska liberálno-fašistická banda. Ak by na Slovensku nebola žiadna vláda, situácia by bola omnoho lepšia než je v súčasnosti pod [...]

Za zločiny proti ľudskosti sa budete zodpovedať! Vaša prehra sa blíži!

05.05.2021

Je najvyšší čas naliať si čistého vína, vyložiť karty na stôl a jasne pomenovať, kto je úhlavným nepriateľom nielen Slovenska, ale aj ostatných európskych národov a civilizácie, kto vedie proti nám hybridnú vojnu na všetkých frontoch a usiluje o naše totálne zotročenie s následnou genocídou. Nie je to nik iný, ako globálny parazit – úzka [...]

Pretrhnime mediálne okovy

24.03.2021

Od roku 1990 keď prebehli prvé slobodné voľby v Československu, sa aktivita a účasť médií vo voľbách postupne zvyšuje. Vplyv médií na voľby dosiahol až tak absurdný rozmer, že dokážu dotlačiť do víťazstva vo voľbách aj politické a ľudské kreautúry, ktorých reálna politická činnosť nemá nič spoločné s demokraciou a ich „ľudský“ [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 45539x
Priemerná čítanosť článkov: 3036x

Autor blogu

Kategórie