Založ si blog

Vaša prehra sa blíži. Odstúpte! Protestný míting v Prešove.

Veľkohubé vyhlásenie Matoviča o tom, že vstúpite do dejín ako najlepšia vláda v histórii Slovenska sa stáva realitou, ale len z polovice. Áno, vstúpite do dejín, ale ako najhoršia, najneschopnejšia a najzločinnejšia mafiánska liberálno-fašistická banda. Ak by na Slovensku nebola žiadna vláda, situácia by bola omnoho lepšia než je v súčasnosti pod vaším vedením,  ktorým smerujete Slovensko do záhuby. Nielenže ste výrazne oslabili naše hospodárstvo, enormne ho zadlžiac a zároveň ochromiac malé a stredné podnikanie v prospech nadnárodných spoločností, hlavne zahraničných obchodných reťazcov, ale svojím zločinným anti-covidovým terorom, neustálym povinným plošným testovaním a následnou vakcináciou neoverenými nebezpečnými vakcínami ste spôsobili smrť tisícom a poškodenie zdravia státisícom občanov.  Do justično-väzenského systému ste zaviedli sadistické fašisticko-gestapácke metódy mučenia a vraždenia. Najnovšie škandalózne odhalenie organizovanej zločineckej skupiny (Lipšicov gang) zneužívajúcej zločinný Lipšicov inštitút nastrčeného „kajúcnika-udavača“ na likvidáciu nepohodlných (Lučanský a ďalší) a rozvrat právneho štátu si vyžaduje okamžitý pád vlády, rozpustenie NAKA, Špecializovaného trestného súdu a Špeciálnej prokuratúry. Ste vrahovia!  Vaše zločiny sú nepremlčateľné a budete za ne niesť zodpovednosť aj v rámci chystaného Norimbergu 2, ktorý sa rozbehne, len čo bude odstránený z cesty globálny parazit.

Vy neslúžite Slovensku a jeho záujmom, ale záujmom tých síl, ktoré chcú Slovensko zlikvidovať a jeho občanov zdecimovať. Áno, slúžite globálnemu parazitovi s finančno-politickou a mocenskou centrálou v Londýne, teda sionisticko-anglosaským svetovládnym elitám nastoľujúcim globálny genocídny fašizmus NWO. Tento parazit však cíti, že mu zvoní umieračik, a preto kopí jednu zákernosť za druhou, jeden podraz za druhým. Spustil na nás koronavírus, zdravie poškodzujúce plošné testovanie, zákernú vakcináciu, kolosálnym volebným podvodom dosadil do prezidentskej administratívy USA svojich neschopákov, cez špiónsku aféru, do ktorej zatiahol Česko sa znovu zahryzol do Ruska a Putina, podobne s cieľom zdiskreditovať Bielorusko a Lukašenka zaranžoval fiktívnu bombovú hrozbu, ktorá donútila pilota k pristátiu lietadla v Minsku, atď., atď. Sú to však už jeho zúfalé činy, USA sa mu ako nástroj svetovlády vďaka trumpovcom vymyká z rúk a vymkne sa mu aj Európa, ktorú drží zatiaľ v hrsti cez diktátorskú EÚ a zločinné NATO.

Mohutnejúce národnooslobodzovacie hnutie predstavuje bariéru, ktorá zabráni globálnemu parazitovi nastoliť  genocídno-fašistický režim. Skončí sa éra sionisticko-anglosaskej dominancie založenej na celosvetovom parazitovaní a satanistickom klaňaní sa modle zlatého teľaťa a konečne nastúpi éra nás, Slovanov – éra pravej slobody a demokracie na čele s Ruskom, ktoré je jedinou nádejou na záchranu civilizácie, ocitnuvšej sa vďaka globálnemu parazitovi na okraji priepasti a záhuby. Niet inej cesty! Po jeho porážke nastanú tektonické otrasy v globálnom usporiadaní sveta, v ktorom my – Slovania preberieme kormidlo riadenia civilizačného napredovania do svojich rúk. Nastane nové prerozdelenie sveta, ktorého kontúry sa už črtajú. EÚ sa rozpadne, NATO zanikne, Rusko vytvorí úniu s Nemeckom, ku ktorému sa pripojí Taliansko a Rakúsko. Ukrajina sa včlení do Ruského impéria. Slovensko, Čechy, Morava a poľské vojvodstvá vytvoria Slovanskú konfederáciu po tom, čo sa Poľsko vymaní spod nadvlády Londýna a Veľká Británia sa rozpadne. Vznikne aj frankofónna únia.   

Už teraz sa nám treba pripravovať na tieto udalosti, aby sme neboli zaskočení, keď sa budú diať veľké zmeny. V súčasnosti je ale najdôležitejšie, aby sme čím skôr odstavili od kormidla súčasnú vládu. Treba sa bez akýchkoľvek pochýb zúčastniť referenda o predčasných voľbách. Aj keď v ďalších voľbách (vďaka zmanipulovaným ovciam) ešte nevznikne vláda, akú by sme si priali, predsa už nič horšie ako súčasná zločinná banda byť nemôže.

Verím, že nárast protestného  národnooslobodzovacieho hnutia sa rozbehne nielen v USA, Európe, ale aj na Slovensku, kde bude jasne artikulované, čo nechceme, ale hlavne – čo chceme a ako to dosiahneme. V tejto súvislosti sa aj v Prešove v piatok 4. júna o 18.00 hod. skutoční na Námestí legionárov pred Divadlom Jonáša Záborského protivládny protestný míting, na ktorý vás srdečne pozývame. Svoju aktívnu účasť prisľúbili predstavitelia viacerých opozičných strán a hnutí, čo je tiež jedným zo spôsobov, ako k sebe hľadať cestu spolupráce. Programové tézy protestného mítingu, na ktoré bude zameraná pozornosť:

Odstúpenie vlády a vyvodenie zodpovednosti

Boj proti nastoľovaniu liberálnemu fašizmu

Právny štát

Zvrchované a prosperujúce Slovensko

Slovensko – súčasť slovanskej civilizácie

Smerovanie k priamej demokracii

Zmena volebného zákona

Ing. Peter Kohút, CSc.  

Za zločiny proti ľudskosti sa budete zodpovedať! Vaša prehra sa blíži!

05.05.2021

Je najvyšší čas naliať si čistého vína, vyložiť karty na stôl a jasne pomenovať, kto je úhlavným nepriateľom nielen Slovenska, ale aj ostatných európskych národov a civilizácie, kto vedie proti nám hybridnú vojnu na všetkých frontoch a usiluje o naše totálne zotročenie s následnou genocídou. Nie je to nik iný, ako globálny parazit – úzka [...]

Globálny parazit je pohoršený nad správaním Ruska

14.04.2021

Globálneho parazita s hlavnou centrálou v Londýne veľmi tlačí topánka. To ho donútilo kolosálnym volebným podvodom ukradnúť prezidentské voľby v USA a dosadiť k moci svojich kumpánov, ktorých Trump nazval washingtonským močiarom, ktorý treba vysušiť. Vďaka svojmu primitivizmu globálny parazit vedie USA k rozpadu a krachu. Situácia sa [...]

Pretrhnime mediálne okovy

24.03.2021

Od roku 1990 keď prebehli prvé slobodné voľby v Československu, sa aktivita a účasť médií vo voľbách postupne zvyšuje. Vplyv médií na voľby dosiahol až tak absurdný rozmer, že dokážu dotlačiť do víťazstva vo voľbách aj politické a ľudské kreautúry, ktorých reálna politická činnosť nemá nič spoločné s demokraciou a ich „ľudský“ [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 45673x
Priemerná čítanosť článkov: 3045x

Autor blogu

Kategórie