Založ si blog

Petícia za zrušenie koncesionárskych poplatkov – právo dostávať neskreslené informácie

Ste svojprávnym človekom s dostatkom pravdivých informácií, ktoré Vám pomáhajú dobre sa orientovať a rozhodnúť? Chcete sa zabávať a nie báť? Môžete to zmeniť.

Ako?

Rozhodnutím podporiť túto petíciu.

Využite svoje právo hneď teraz.

Je nás stále viac, čo vnímame prácu televízie a rozhlasu so zásadnými výhradami alebo vôbec. Nechceme byť klamaní ani vystrašení. Každý deň kritizujeme devalváciu jazyka, podprahovú manipuláciu v informáciách, polopravdy a katastrofálnu úroveň pôvodnej tvorby. Televízia a rozhlas sa odklonili od pravdivého opisu reality, od krásy umenia a láskavého humoru, od  prezentácie ľudskej šľachetnosti, vlastenectva a hrdosti na všetky etapy našej histórie nikdy nekončiacich zápasov o národnú svojbytnosť. Predkladajú nám balast, trápne kópie zahraničných gýčov, akceptáciu násilia a vulgarity.

To sú obrazy, ktoré chceme vyhnať z našich myslí. Nemáme záujem kŕmiť svoj vnútorný svet beznádejou, hádkami, mentálnou chudobou a prijímaním správ o hrozivej budúcnosti.

Nesýťme naše mysle jedom!

Zvoľme si cestu mať v rukách moc vybudovať spoločnosť, ktorá má právo dostávať neskreslené informácie. Podporme nezaujatých, nezávislých profesionálnych umelcov a tvorcov, redaktorov, moderátorov i majstrov slova, aby sa nemuseli báť prejaviť svoj talent. Nikto nám nemôže vnucovať zhnité jablká alebo tvrdiť, že hruška je melón. Prečo by sme mali mať povinnosť kupovať niečo, čo sa nám nepáči a nechceme to?

Zrušením koncesionárskych poplatkov nezrušíme televíziu ani rozhlas, iba ich donútime sa zamyslieť a zmeniť prístup k nám poslucháčom a divákom.

Ste za?

Pripojte svoj súhlas tu:

https://www.peticie.com/peticia_za_zruenie_koncesionarskych_poplatkov_-_pravo_dostava_neskreslene_informacie

Váš Longinus:

www.longinus78.webnode.sk

Vaša prehra sa blíži. Odstúpte! Protestný míting v Prešove.

02.06.2021

Veľkohubé vyhlásenie Matoviča o tom, že vstúpite do dejín ako najlepšia vláda v histórii Slovenska sa stáva realitou, ale len z polovice. Áno, vstúpite do dejín, ale ako najhoršia, najneschopnejšia a najzločinnejšia mafiánska liberálno-fašistická banda. Ak by na Slovensku nebola žiadna vláda, situácia by bola omnoho lepšia než je v súčasnosti pod [...]

Za zločiny proti ľudskosti sa budete zodpovedať! Vaša prehra sa blíži!

05.05.2021

Je najvyšší čas naliať si čistého vína, vyložiť karty na stôl a jasne pomenovať, kto je úhlavným nepriateľom nielen Slovenska, ale aj ostatných európskych národov a civilizácie, kto vedie proti nám hybridnú vojnu na všetkých frontoch a usiluje o naše totálne zotročenie s následnou genocídou. Nie je to nik iný, ako globálny parazit – úzka [...]

Globálny parazit je pohoršený nad správaním Ruska

14.04.2021

Globálneho parazita s hlavnou centrálou v Londýne veľmi tlačí topánka. To ho donútilo kolosálnym volebným podvodom ukradnúť prezidentské voľby v USA a dosadiť k moci svojich kumpánov, ktorých Trump nazval washingtonským močiarom, ktorý treba vysušiť. Vďaka svojmu primitivizmu globálny parazit vedie USA k rozpadu a krachu. Situácia sa [...]

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 45632x
Priemerná čítanosť článkov: 3042x

Autor blogu

Kategórie