Založ si blog

Svetovládne mocenské elity chceli odstrániť Izrael z mapy sveta. Rusko im však skrížilo plány.

Pred pár dňami, 3. marca t.r., sa v USA konal okrúhly stôl (seminár, konferencia), za ktorým sa zišli americké politické a intelektuálne konceptuálne špičky, hlavne z tábora stúpencov Trumpa. Medzi prítomnými nechýbal Mike Pompeo, ba ani absolútna politická a ideologická špička svetovej globálnej politiky – 97 – ročný Henry Kissinger. Aby sme získali predstavu o tom, čo bolo predmetom ich rokovania, urobme si krátky exkurz, ako sa vyvíjala globálna politika v poslednom desaťročí.

Scenár svetovládnych  elít usilujúcich o nastolenie nového svetového poriadku NWO bol nasledujúci. Britskými a americkými sionistickými tajnými službami sa pripravovalo rozpútanie veľkého medzinárodného islamského teroru (IGIL, arabská jar 2011). Ním sa mali zapáliť požiare islamskej revolúcie, ktoré by sa cez štáty susediace z juhu preniesli až na územie Ruska. Zároveň riadenou moslimskou migráciou do Európy sa mal zrealizovať scenár  nastolenia európskeho superštátu v podobe fašisticko-islamského kalifátu. Organizovaním štátneho prevratu a farebnej revolúcie  v Rusku v roku 2012 malo dôjsť k ovládnutiu Ruska a jeho surovinových zdrojov cez  jeho rozčlenenie na množstvo bezbranných štátikov. Pokus v roku 2012 nevyšiel, preto zinscenovali fašistický prevrat na Ukrajine ako nástupišťa na Rusko. USA mali postupne prestať byť nástrojom uplatňovania globálnej svetovlády. Novými nástrojmi sa mali stať Čína a Irán.

To znamená, že cez Islam sa mala nastoliť totalita svetovládnych mocenských elít nielen v Európe, ale aj v arabských štátoch. Izrael bol prekážkou tohto scenára, preto mal zhorieť v požiari vyprovokovanej vojny medzi ním a arabskými štátmi či Iránom.

Lenže Rusko prekazilo plány, nepodľahlo, práve naopak, úspešne zlikvidovalo ISIL a etablovalo sa v Sýrii. Zároveň upevnilo svoju pozíciu proti vlastizradným protištátnym živlom a piatej kolóne na domácej scéne.  Vďaka Putinovi sa stalo najvýznamnejší subjektom globálnej politiky.

Tým výrazne zamiešalo karty na scéne globálnej politiky. Mocenské elity sa rozpadli na dve časti. Prvá chcela pokračovať v rozpracovanom scenári nastolenia NWO, druhá (rozumnejšia) si uvedomila, že tento scenár treba zastaviť, ak nechceme zhorieť v jadrovom požiari 3. svetovej vojny. Tú prvú reprezentujú tie sily, ktoré obrovským volebným podvodom priviedli Bidena do kresla amerického prezidenta. Tú druhú predstavujú tie elity a vlastenecké sily, ktoré stoja za Trumpom. Aj keď tí prví majú pod kontrolou drvivú časť médií, lož, ktorú produkujú, natoľko odpudzuje obyvateľstvo, že napriek neobmedzeným finančným zdrojom strácajú svoje pozície a obyvateľstvo sa stále viac prikláňa k trumpistom.

V roku 2012 zahraničné tajné služby USA vydali oficiálnu správu pod názvom  „Blízky východ  bez Izraela“,  v ktorom prognózovali,  že k roku 2022 Izrael prestane existovať. Túto prognózu síce nevypracoval Henry Kissinger, ale pridržiaval sa jej. Ešte v r. 2014 o nej hovoril.

Keď však Rusko pôvodnému scenáru urobilo škrt cez rozpočet, Kissinger zmenil svoj postoj a začal podporovať Trumpa a jeho medzinárodnú politiku. Zodpovedné americké politické a intelektuálne špičky, ktoré sa zišli za okrúhlym stolom, sa radili o tom, ako vlastne zabrániť primitívnym silám stojacim za Bidenom realizovať ich zlovestné plány. Následne Henry Kissinger otvorene pochválil medzinárodnú politiku Trumpa na Blízkom východe za to, že rozvinula diplomatické vzťahy medzi Izraelom a arabskými štátmi. Porovnal ju s politikou Nixona voči Číne, na ktorej mal leví podiel. Preto Kissinger vyzval Bidena, aby naďalej pokračoval v mierovej zahraničnej politike Trumpa na Blízkom východe. 

Silné Rusko je garantom toho, že nielen Izrael nezanikne, ale ani Slovensko. Žiaľ, zaslepenci ako Korčok Rusko „povinne“ nenávidia a nevidia, že Rusku už aj zodpovedné elity Západu dali voľnú ruku, aby zachránilo civilizáciu pred kolapsom. Korčok však slúži tým silám, ktorým ide o likvidáciu európskych národov, a teda aj Slovenska.

Áno, situácia na mape globálnej politiky sa mení, vlastenecké sily mohutnejú a my sa musíme tiež pripravovať, aby sme neboli zaskočení, keď sa budú diať veľké zmeny. Preto vítajte medzi nami: https://longinus78.webnode.sk

Vaša prehra sa blíži. Odstúpte! Protestný míting v Prešove.

02.06.2021

Veľkohubé vyhlásenie Matoviča o tom, že vstúpite do dejín ako najlepšia vláda v histórii Slovenska sa stáva realitou, ale len z polovice. Áno, vstúpite do dejín, ale ako najhoršia, najneschopnejšia a najzločinnejšia mafiánska liberálno-fašistická banda. Ak by na Slovensku nebola žiadna vláda, situácia by bola omnoho lepšia než je v súčasnosti pod [...]

Za zločiny proti ľudskosti sa budete zodpovedať! Vaša prehra sa blíži!

05.05.2021

Je najvyšší čas naliať si čistého vína, vyložiť karty na stôl a jasne pomenovať, kto je úhlavným nepriateľom nielen Slovenska, ale aj ostatných európskych národov a civilizácie, kto vedie proti nám hybridnú vojnu na všetkých frontoch a usiluje o naše totálne zotročenie s následnou genocídou. Nie je to nik iný, ako globálny parazit – úzka [...]

Globálny parazit je pohoršený nad správaním Ruska

14.04.2021

Globálneho parazita s hlavnou centrálou v Londýne veľmi tlačí topánka. To ho donútilo kolosálnym volebným podvodom ukradnúť prezidentské voľby v USA a dosadiť k moci svojich kumpánov, ktorých Trump nazval washingtonským močiarom, ktorý treba vysušiť. Vďaka svojmu primitivizmu globálny parazit vedie USA k rozpadu a krachu. Situácia sa [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 45636x
Priemerná čítanosť článkov: 3042x

Autor blogu

Kategórie