Založ si blog

Rozpad USA predo dvermi?

Odkedy bol do kresla amerického prezidenta obrovským volebným podvodom dosadený predstaviteľ demokratov Joe Biden, situácia v USA sa neustále vyhrocuje. Primitivizmus politikov ovládajúcich demokratické štáty, navyšovanie daní a covid-teror (pravda nie až taký desivý ako na Slovensku) zvyšuje kontrast medzi prudko upadajúcimi štátmi, kde vládnu demokrati a prosperujúcimi štátmi, na čele ktorých stoja republikáni. Aj preto ľudia húfne opúšťajú demokratické štáty, vrátane štátu New York a sťahujú sa do republikánskych štátov s oveľa priaznivejšími podmienkami pre život.

Keďže prezidentské nariadenia ohrozujú doterajšiu prosperitu republikánskych štátov, 12 z nich sa rozhodlo tieto nariadenia z väčšej časti ignorovať a podávajú v súvislosti s nimi odvolania a žaloby na najvyšší súd, lebo protizákonne zasahujú do ich právomocí. Štát Oklahoma sa dokonca rozhodol ignorovať všetky prezidentské nariadenia. Guvernér štátu Texas sa zasa ostro ohradil voči politike otvorených hraníc a vyslal bezpečnostné a vojenské zložky vrátane pozemných, vzdušných a námorných síl, ako aj národné gardy na boj s nelegálnou migráciou a pašovaním drog. Pritom len za posledný týždeň bolo zadržaných okolo 10 000 nelegálnych migrantov.

Situácia sa vďaka demokratom v USA neustále vyostruje a popularita Trumpa  rastie napriek tomu, že sa ho snažia všemožnými spôsobmi blokovať a znepríjemňovať mu život. Avšak on o to odvážnejšie bojuje. Nepochybujme o tom, že sa nakoniec naplní jeho vízia, podľa ktorej budúcnosť patrí vlastencom, a nie globalistom. Tento jeho boj, ako aj napredovanie Ruska nám vlieva do žíl optimizmus, že sa svetovládnym mocenským elitám nepodarí nastoliť ich totalitu, a že po celom svete mohutnejúce národnooslobodzovacie hnutie prekazí ich zlovestné zámery. https://longinus78.webnode.sk/

Vaša prehra sa blíži. Odstúpte! Protestný míting v Prešove.

02.06.2021

Veľkohubé vyhlásenie Matoviča o tom, že vstúpite do dejín ako najlepšia vláda v histórii Slovenska sa stáva realitou, ale len z polovice. Áno, vstúpite do dejín, ale ako najhoršia, najneschopnejšia a najzločinnejšia mafiánska liberálno-fašistická banda. Ak by na Slovensku nebola žiadna vláda, situácia by bola omnoho lepšia než je v súčasnosti pod [...]

Za zločiny proti ľudskosti sa budete zodpovedať! Vaša prehra sa blíži!

05.05.2021

Je najvyšší čas naliať si čistého vína, vyložiť karty na stôl a jasne pomenovať, kto je úhlavným nepriateľom nielen Slovenska, ale aj ostatných európskych národov a civilizácie, kto vedie proti nám hybridnú vojnu na všetkých frontoch a usiluje o naše totálne zotročenie s následnou genocídou. Nie je to nik iný, ako globálny parazit – úzka [...]

Globálny parazit je pohoršený nad správaním Ruska

14.04.2021

Globálneho parazita s hlavnou centrálou v Londýne veľmi tlačí topánka. To ho donútilo kolosálnym volebným podvodom ukradnúť prezidentské voľby v USA a dosadiť k moci svojich kumpánov, ktorých Trump nazval washingtonským močiarom, ktorý treba vysušiť. Vďaka svojmu primitivizmu globálny parazit vedie USA k rozpadu a krachu. Situácia sa [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 45639x
Priemerná čítanosť článkov: 3043x

Autor blogu

Kategórie